BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, November 28, 2010

7-1 je??





yehaa!
malam td Man United menang lawan blackburn , 7 berbalas 1!!
7 je ke??
aduh, m3 ingatkan dapat la sampai angka 10..hehe^^

ape pon, congratz utk berbatov, sebab dpat score 5 gol mlm ni,,,
memang MU perform malam ni..walaupun rooney xscore, tp dia tetap assist utk berbatov,,bgus2,minggu depan boleh score.

Sekarang ni, MU duk no 1 dalam table liga..harap2, esok chelsea just seri atau pon kalah ngan newcastle..hehe

Berbatov, score 5 gol. kali pertama dalam karier dia^^


Nani,score untuk gol ke-5 united


Park ji sung, salah seorang scorer. Asia untuk Asia!^^

Berbatov sgt hepi, nak bawak balik bola simpan kt rumah^^

p/s: hari ni sangat happy sebab Man United menang...=D

8 comments:

SM Banjamin said...

"aku nak bawak balik bola ni... sebab aku top scorer..." bagus la ko ni... mesti seorang yang kelakar...
banyak betul score... sayang terlepas sebijik.. kalau tak 7-0... baru best...

SM Banjamin said...

selamat datang ke Gerila Penulisan Kratif...

Ayuni said...

GGMU!! hehe :)

aneesa ♥ said...
This comment has been removed by the author.
aneesa ♥ said...

saya suka chelsea -__- haha..tiba tiba lak..

Me said...

SM Banjamin: hehe,,xdelah,,besa2 je..

Ayuni: yeah!glory glory!

aneesa: haha,,,suka chelsea eik? tp chelsea duk no 2 skrg..hehe

aneesa ♥ said...

takpe -__- tak kira, suka chelsea jugak (^-^) hoho, ye ke semalam seri? saya dah tidur awal dah..terima kasih g tau ;)

Me said...

haha...ye,seri..
xpe2,kite tgk nnti sape yg champion, chelsea ke Man united.^^